sjaals om in weg te kruipen………

De prachtige sjaals van Becksöndergaard houden je niet alleen heerlijk warm maar maken ook je outfit af!

Sinds begin november in onze store! Becksöndergaard is een Deens accessoirelabel dat opgericht is in 2003 door Anna Sondergaard en Lis Beck. De Scandinavische simpliciteit en een prachtig gebruikt kleurenpalet en hun handgetekende prints is hun identiteit geworden.

YETH.general store heeft een mooie collectie sjaals samengesteld waarbij het kleurenpallet sober, vrouwelijk en stoer is. De materialen zijn zacht en natuurlijk. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om naar onze stenen winkel te komen dan kun je middels het contactformulier ook een bestelling plaatsen. CU!

becksondergaard1becksondergaard2becksondergaard3

American Vintage nieuw in onze store!

Vanaf deze week hebben we een prachtig nieuw merk in onze store voor jou: American Vintage!

American Vintage is opgericht door Mickael Azoulay in 2005 waarbij hij zijn inspiratie haalde in straten over de gehele wereld. Hij ontwierp mooie nieuwe en eigentijdse basics. De stijl van American Vintage past goed bij YETH. De basics zijn vrouwelijk, stoer en eenvoudig. De materialen zijn zacht en omhullen het lichaam op een mooie manier. Vanaf deze maand kunnen we alvast een paar mooie stijlen laten zien. Basic shirts, mooie vesten en vrouwelijke blouses, Voor januari en februari 2016 hebben wij voor jullie een prachtige collectie samengesteld met dunne truien, tops en blouses.

presse_FW14.indd